تغذیه و بیماری کبد چرب
مقدمه: کبد به عنوان بزرگترین عضو بدن در هضم غذا، ذخیره انرژی، حذف سموم و تجزیه داروها نقش بسزایی دارد. از اینرو حفظ سلامت آن […]
Kidney
بیماری مزمن کلیوی؛ تغییر شیوه زندگی
  ” سلامت کلیه برای همه “ آمادگی برای اتفاقات غیرمنتظره، حمایت از افراد آسیب‌پذیر!   بیماری مزمن کلیوی؛ تغییر شیوه زندگی ( به مناسبت […]
غیراصولی
فریب رژیم های غذایی غیر اصولی را نخورید!
متقاضیانِ رژیم های کاهش وزن، در پایان سال، معمولا بیشتر از سایر زمان­ها هستند. این افزایش تقاضا به این دلیل است که افراد تمایل دارند […]
غنی سازی
غنی‌سازی مواد غذایی
غنی‌سازی و هدف از انجام آن چیست؟ غنی‌سازی عبارت از افزایش عمدی یک یا چند ریزمغذی (ویتامین‌‌ها و مواد معدنی) به یک ماده غذایی یا […]
رمضان
نکات تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان
فواید روزه‌داری: آموزه‌های بزرگان حاکی از اینست که روزه برای سلامت جسم و روان انسان بسیار مفید بوده و پرهیز از خوردن غذاهای نامناسب و  […]
کدو حلوایی
زمستان سرد با سبزی‌های مغذی: بخش سوم کدو حلوایی
کدو حلوایی یا کدو تنبل از سبزی‌های زمستانی است که به سرعت رشد می‌کند و از محبوبترین محصولات کشاورزی در بیشتر نقاط جهان است. این […]
چربی سوز
کدام مواد غذایی چربی سوز هستند و سوخت و ساز بدن را بالا [...]
چربی سوزی چربی سوزی زمانی اتفاق می افتد که سلول هایِ اندام های مختلف بدن (برای مثال سلول های عضلانی، دستگاه گوارش، کبد و …) […]
چغندر
زمستان سرد با سبزی‌های مغذی: بخش دوم چغندر
زمستان معمولاً با خاطره خوردن چغندر یا همان لبو در جمع گرم و صمیمی خانواده همراه است. پس بیایید با خواص تغذیه‌ای این سبزی خوشرنگ […]
شلغم
زمستان سرد با سبزی‌های مغذی: بخش نخست شلغم
هوای سرد زمستان یادآور خوراکی‌های سالم و مغذی مثل شلغم داغ است. پس چه بهتر که ضمن بهره‌مندی از فواید آن، با خواص تغذیه‌ای این […]