Vitamin and mineral supplements
استفاده از مولتی ویتامین-مینرال از چه سنی و برای چه [...]
مکمل ها، همانطور که از اسم آن ها مشخص است، تکمیل کننده هستند و نباید جایگزین دریافت های غذایی شوند. در صورتیکه فرد کمبود ماده […]
food safety
ایمنی غذایی در بحران‌های آب و هوایی
مقدمه: طوفان‌ها و سیل‌های شدید خطرناک و مخرب هستند، خانه‌ها را ویران می‌‌کنند و جوامع را به خطر می‌‌اندازند. سیل و قطع برق ناشی از […]
Tea
چرا نباید چای پررنگ نوشید؟
چای حاوی میزان بالایی کافئین است. هرچه چای مصرفی پررنگ‌‌‌تر یا به اصطلاح، غلیظ‌تر باشد، میزان کافئین وارد شده به بدن از طریق نوشیدن چای […]
Food choices
مردم عموماً چگونه غذای مصرفی خود را انتخاب می کنند؟
انتخاب غذا، فرایندی است که منجر به مصرف مواد غذایی و نوشیدنی­های مختلف می­شود، با در نظر گرفتن اینکه چه چیزی، چگونه، کجا و توسط […]
Gallstone
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سنگ کیسه صفرا
در بیماران مبتلا به سنگ های صفراوی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند نباید کاهش وزن سریع باشد، چرا که رژیم های کاهش وزن […]
دیابت
دسترسی به مراقبت‌های دیابت: آموزش برای محافظت در [...]
مقدمه: روز جهانی دیابت (WDD) در سال ۱۹۹۱ توسط فدراسیون بین‌المللی دیابت (IDF) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) در پاسخ به نگرانی‌های فزاینده در مورد […]
برنج
برنج آبکش سالم تر است یا برنج کته؟
موضوع سلامت برنج را باید از دو بعد تغذیه ای و بهداشتی بررسی کرد. در ادامه به بررسی هریک از این ابعاد می پردازیم: بعد […]
ایمنی مواد غذایی از خرید تا پخت
هنگامی که برای خود، خانواده و دوستانتان غذا و میان‌وعده تهیه می کنید، رعایت نکات ایمنی غذایی ساده برای کمک به پیشگیری از بیماری های […]
امنیت غذایی برای همه
امنیت غذایی برای همه:   “هیچ کس را پشت سر نگذارید” “تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر”   به مناسبت روز […]
میکروبیوم
میکروبیوم چیست؟
میکروبیوم مجموعه‌ای از همه میکروب­ها مانند باکتری­ها، قارچ­ها ویروس­ها و ژن­های آن ها است که بطور طبیعی روی پوست و درون بدن انسان زندگی می‌­کنند […]