کاربر جدید سایت هستید؟ ثبت نام

ورود

فراموشی رمز عبور؟

هم اکنون در سایت عضو هستید؟ ورود

ثبت نام

کوتاه - حداقل 6 کاراکتر

ضعیف - کاراکترهای خاص

خوب

قوی

هم اکنون در سایت عضو هستید؟ ورود

فراموشی رمز عبور

ورود
ثبت نام
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • تغذیه
    تغذیه سالم تغذیه در مناسبتهای خاص مواد مغذی برچسب گذاری تغذیه ای و چراغ راهنمایی تغذیه خواص مواد غذایی
  • صنعت غذا
    آماده سازی، پخت و نگهداری مواد غذایی افزودنی های غذایی ایمنی مواد غذایی بسته بندی مواد غذایی غذاهای ارگانیک
  • بیماری ها
    تغذیه گروههای مختلف تغذیه، سلامت و بیماری های مرتبط
  • تالار گفتگو
  • اخبار
  • مقالات
  • توصیه ها
  • انتشارات
  • پرسش و پاسخ
  • تماس با ما
  • مقالات
  • تغذیه در گروههای مختلف و بیماریهای مرتبط تغذیه، سلامت و بیماری های مرتبط
  • وزن مطلوب؛ کاهش خطر بروز سرطان

منتشرشده توسط مدیریت سایت ۱۶ بهمن, ۱۴۰۱
لینکداین
هفته سرطان

روز سرطان

کلمات کلیدی
سرطان کاهش وزن مینا کاویانی
دسته بندی مطالب
  • تغذیه در گروههای مختلف و بیماریهای مرتبط
    • تغذیه گروههای مختلف
    • تغذیه، سلامت و بیماری های مرتبط
  • غذا و تغذیه سالم
    • برچسب گذاری تغذیه ای و چراغ راهنمایی تغذیه
    • تغذیه در مناسبتهای خاص
    • تغذیه سالم
    • خواص مواد غذایی
      • تخم مرغ (1)
      • تغذیه و سلامت (8)
      • سبزی ها (7)
      • غذاهای فرا سودمند ( عملگرا ) (2)
      • فیتوکمیکال ها (6)
      • گوشتها ماهی میگو (5)
      • لبنیات (5)
      • ماهی (2)
      • میوه ها (24)
      • نمک (3)
      • نوشیدنیها (4)
    • مواد مغذی
      • پروتئینها (1)
      • چربیها (1)
      • کربوهیدراتها (1)
      • مواد معدنی (6)
      • ویتامینها (4)
  • فرآوری و نگهداری مواد غذایی
    • آماده سازی، پخت و نگهداری مواد غذایی
      • انتخاب و خرید مواد غذایی (1)
      • پخت مواد غذایی (3)
      • فرآیندهای غذایی (4)
      • نگهداری مواد غذایی (3)
    • افزودنی های غذایی
    • ایمنی مواد غذایی
    • بسته بندی مواد غذایی
    • غذاهای ارگانیک
  • واکسن
  • تازه ترین اخبار
  • تازه ترین مطالب
  • آیا استفاده از اجاق های مایکروویو یا سایر روش های پخت و [...]
    ۱۸ بهمن, ۱۴۰۱
  • بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
    ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۰
  • باید و نباید های تغذیه ای در دوران بارداری
    ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۰
  • قوانین تغذیه ای که به تامین انرژی برای فعالیت ورزشی [...]
    ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۰
  • روز جهانی بهداشت ( 7 آوریل 2021)-“ساختن جهانی [...]
    ۲۱ فروردین, ۱۴۰۰
  • سوءتغذیه (بخش دوم):دریافت بیش از حد نیاز انرژی و [...]
    ۲۲ بهمن, ۱۳۹۹
  • تغذیه و بیماری کبد چرب
    ۲۱ اسفند, ۱۴۰۱
  • بیماری مزمن کلیوی؛ تغییر شیوه زندگی
    ۲۱ اسفند, ۱۴۰۱
  • فریب رژیم های غذایی غیر اصولی را نخورید!
    ۷ اسفند, ۱۴۰۱
  • غنی‌سازی مواد غذایی
    ۱ اسفند, ۱۴۰۱
  • نکات تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان
    ۱ اسفند, ۱۴۰۱
  • وزن مطلوب؛ کاهش خطر بروز سرطان
    ۱۶ بهمن, ۱۴۰۱
مطالب مرتبط
کدام مواد غذایی چربی سوز هستند و سوخت و ساز بدن را بالا می برند؟
تغذیه و ایدز
دسترسی به مراقبت‌های دیابت: آموزش برای محافظت در برابر فردا
میکروبیوم چیست؟
تغذیه و آلزایمر
روشهای ایمن یخ‌زدایی مواد غذایی کدامند؟ (بخش نخست)

گزارش تخلف

« »

 

نام:

آدرس پست الکترونیک:

دلیل خود را در بیان کنید ( حداقل کاراکتر مورد نیاز 16 می باشد )


ترجمان دانش و آموزش همگانی

آدرس: تهران، شهرک قدس( غرب )، بلوار شهید فرحزادی، خیابان شهید حافظی( ارغوان غربی )، پلاک 7
کدپستی: 1981619573

تلفن: 22357483(021)

پست الکترونیک info@nfkt.ir

لینک های مفید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وزارت بهداشت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مرکز رشد
تمامی حقوق این سایت متعلق به انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می باشد
طراحی و پشتیبانی: برنارابین