کاربر جدید سایت هستید؟ ثبت نام

ورود

فراموشی رمز عبور؟

هم اکنون در سایت عضو هستید؟ ورود

ثبت نام

کوتاه - حداقل 6 کاراکتر

ضعیف - کاراکترهای خاص

خوب

قوی

هم اکنون در سایت عضو هستید؟ ورود

فراموشی رمز عبور

ورود
ثبت نام
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • تغذیه
    تغذیه سالم تغذیه در مناسبتهای خاص مواد مغذی برچسب گذاری تغذیه ای و چراغ راهنمایی تغذیه خواص مواد غذایی
  • صنعت غذا
    آماده سازی، پخت و نگهداری مواد غذایی افزودنی های غذایی ایمنی مواد غذایی بسته بندی مواد غذایی غذاهای ارگانیک
  • بیماری ها
    تغذیه گروههای مختلف تغذیه، سلامت و بیماری های مرتبط
  • تالار گفتگو
  • اخبار
  • مقالات
  • توصیه ها
  • انتشارات
  • پرسش و پاسخ
  • تماس با ما
  • مقالات

Comparison of energy and micronutrient intake and their adequacy between different socio economic zones of Metropolitan Tehran

Zinc supplementation is an effective and feasible strategy to prevent growth retardation in 6 to 24 month children: A pragmatic double blind, randomized trial

دسته بندی مطالب
  • تغذیه در گروههای مختلف و بیماریهای مرتبط
    • تغذیه گروههای مختلف
    • تغذیه، سلامت و بیماری های مرتبط
  • غذا و تغذیه سالم
    • برچسب گذاری تغذیه ای و چراغ راهنمایی تغذیه
    • تغذیه در مناسبتهای خاص
    • تغذیه سالم
    • خواص مواد غذایی
      • تخم مرغ (1)
      • تغذیه و سلامت (8)
      • سبزی ها (7)
      • غذاهای فرا سودمند ( عملگرا ) (2)
      • فیتوکمیکال ها (6)
      • گوشتها ماهی میگو (5)
      • لبنیات (5)
      • ماهی (2)
      • میوه ها (24)
      • نمک (3)
      • نوشیدنیها (4)
    • مواد مغذی
      • پروتئینها (1)
      • چربیها (1)
      • کربوهیدراتها (1)
      • مواد معدنی (6)
      • ویتامینها (4)
  • فرآوری و نگهداری مواد غذایی
    • آماده سازی، پخت و نگهداری مواد غذایی
      • انتخاب و خرید مواد غذایی (1)
      • پخت مواد غذایی (3)
      • فرآیندهای غذایی (4)
      • نگهداری مواد غذایی (3)
    • افزودنی های غذایی
    • ایمنی مواد غذایی
    • بسته بندی مواد غذایی
    • غذاهای ارگانیک
  • واکسن

گزارش تخلف

« »

 

نام:

آدرس پست الکترونیک:

دلیل خود را در بیان کنید ( حداقل کاراکتر مورد نیاز 16 می باشد )


ترجمان دانش و آموزش همگانی

آدرس: تهران، شهرک قدس( غرب )، بلوار شهید فرحزادی، خیابان شهید حافظی( ارغوان غربی )، پلاک 7
کدپستی: 1981619573

تلفن: 22357483(021)

پست الکترونیک info@nfkt.ir

لینک های مفید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وزارت بهداشت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مرکز رشد
تمامی حقوق این سایت متعلق به انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می باشد
طراحی و پشتیبانی: برنارابین